Blogi: Sellusta juopuneet 

05.12.2022

Fit for 55, ennallistamisasetus, biodiversiteettistrategia, metsästrategia, luonnonsuojelaki jne. Pitkä lista luontoon ja ilmastoon liittyvää lainsäädäntöä on tällä hetkellä käsittelyssä niin Suomessa kuin EU:ssakin. Metsäkatoa hillitsevä lainsäädäntö, hiilitullit, avohakkuut historiaan, viimeisen hömötiaisen ja viimeisen vanhan metsän suojelu toimivalla luonnonsuojelulailla.

painajaismainen ja kallis ruuvipenkki märisee metsälobby.

Ei tämä ole ruuvipenkki. Se on korjauslista. Lista korjaustoimista, jotta kotimme – luonto saadaan edes säälliseen kuntoon talon vallanneiden jäljiltä. Keittiö siistiksi, paskat pois lavuaarista, kulmalaudat suoraan ja katto pitäväksi. Pitkä, mutta tarpeellinen lista elämän palauttamiseksi. 

Perkeleen ministeriöt, vihreät, EU, biologit, ilmasto- ja luontopaneelit, järjestöt, lapset, kirkko. Ette saatana vie katkolle. Metsätalouspäissään oleva sellujuoppo sylkee vihaa ja himoaa luonnonsuojelulain tuhoamisella uutta nousuhumalaa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s